Almunge Hundcenter med mässa Hundens dag

Östsvenska Beagleklubben kommer att ha en monter på hundens dag den 6:e maj, 2023, på mässan Hundens dag som arrangeras årligen av Almunge Hundcenter.

En härlig dag för hela familjen, både vuxna, barn och hundar! Kom och se björn, älg, vildvsin, kronhjort och dovhjort. Almunge Hundcenter genomför på nytt sin årliga mässa med hundklubbar och massor av olika utställare på plats laddade med allt från skyddsvästar till korv.

Även i år kan man få genomföra ett smakprov i hägnen med van instruktör och pröva sin hund på björn, älg, vildsvin eller grävling i konstgryt. Safari går genom markerna med guide. Naturligtvis finns det enklare mat och dryck på området. Intressanta föreläsningar och mycket mycket mer.

Almunge Hundcenter hälsar alla välkomna den 6:e maj. Läs mer på almungehundcenter.se.