Om klubben / Bli medlem

Östsvenska Beagleklubben bildades 1964 som en lokalavdelning till Svenska Beagleklubben som är den officiella specialklubben för beaglerasen.

Avdelningens styrelse verkar för att tillvarata medlemmarnas intressen genom att varje år anordna olika aktiviteter som t ex drevprov, utställningar och viltspårsprov. Dessa är även öppna för medlemmar i andra lokalavdelningar.

Bli medlem

Medlemskap erhålles genom att sätta in 310:- på Svenska Beagleklubbens Pg konto 83 24 00-6.
Ange att betalningen avser medlemskap i Svenska Beagleklubben, Östsvenska lokalavdelningen, samt namn och adress.

Om du av någon anledning byter adress under medlemskapet skall du anmäla denna ändring till Svenska Kennelklubben som hanterar vårt medlemsregister.

Östsvenska Beagleklubben hälsar Dig varmt välkommen som medlem!

Org.nr 802495-2171. Kontakt: styrelsen@ostsvenskabeagleklubben.se.