Viltspårsbana av Viltspårarna Södertörn

Lördagen den 22:a april är det dags för vårens viltspårsbana i Vårsta naturreservat som arrangeras av Viltspårarna Södertörn. En perfekt aktivitet för dig som är nyfiken på att prova på viltspår eller bara ha en mysig aktivitet i skogen. Mellan kl. 10:00-11:00 finns det reserverade platser för oss i Östsvenska Beagleklubben. Så prova, alla är välkomna.

Spåret är ca 1400 meter långt med en massa spännande stationer för dig och din hund! Första starttid är kl. 09:00 och därefter nya starttider var 15:e minut. I spåret finns ca 10 stationer med olika djur. T.ex. räv, grävling, bäver, vildsvin, dovhjort osv. Vi bjuder på köttbullar till hunden och korv & kaffe till hundens följe.

Kostnad 300 kr som betalas med swish eller kontant på plats. Anmäl din plats på viltbanan@gmail.com, skriv vilken tid du önskar. Har du inga önskemål om speciell tid tilldelas du en tid av oss. Parkering sker nere vid badet (Brobadet) och går du upp för backen så finns kursplatsen där.