Vill du vara med?

De senaste åren har varit annorlunda och utmanande för oss alla, men nu hoppas vi börjar se slutet av denna pandemi, och att vi går mot ljusare tider där vi kan få möjlighet att träffa varandra på våra olika aktiviteter.

Vi i Östsvenska Beagleklubben arbetar just nu för fullt med planeringen inför årets mässor, utställningar, spår- och jaktprov. Det är under dessa event vi får möjligheten att träffas, och prata med ägare och se alla fantastiska beaglar, och där vi kan dela tips, råd och erfarenheter om denna fantastiska ras. Skulle du vilja vara med oss på mässorna och visa upp din/dina beaglar och umgås med andra hundintresserande, hör av dig till Carina Lagerberg för mer information.


Efter några års trogen tjänst kommer vi i år att tacka av delar av styrelsen och nu söker vi fler engagerade medlemmar som är intresserade av att kliva in i styrelsen. Det finns möjlighet att få lära sig mer om våra olika grenar och påverka klubbens väg framåt. Är om du är intresserad av att vara med och arbeta i styrelsen kan du kontakta valberedningen, Mickael Henriksson, telefon 0735598194, eller ordförande Carina Lagerberg, telefon 0733459821.

Nu hoppas vi alla på bättre tider och att vi ses på våra olika arrangemang under året.