2018, Farstanäs

RESULTAT OCH BILDER FRÅN FARSTANÄS
Den 2 juni hade Östsvenska Beagleklubben sin första utställning för säsongen, denna gången på vackra Farstanäs. Domare var Eva Jönsson och som ringsekreterare var som vanligt Åsa Sveden Engvall.

I stålande sol var det 19 hundar som kom och ställde ut.

Dagens enda valp var McHaire Keep Me Posted, en hane som med mycket fin kritik placerades nummer 1 med HP och även vann Maliwick’s vandringspris för bästa valp. Stort grattis till Christer och Bentley. Vi ser framemot att följa er fortsättning i ringen.

I juniorklassen tävlad två Starmaids hanar och båda belönades med excellent men det var Starmaids All the way som tog hem klassen med ett CK. Stort Grattis till Ulf Eriksson.

I Unghundsklassen tävlade White Eagle Simpatica PS som ensam hane och således vann sin klass med Very Good.

Öppenklassen togs hem av SE VCH Skogslunds Clemence som fick både Excellent och CK. Bra jobbat Eva Andersson!

I jaktklassen blev det spännande när J SE VCH Starmaids Zoot Suit tilldelades både Excellent och CK och sitt sista Cert blev på dagen utställningschampion!

Hjärtligt grattis till Jack och Pekka!

I championklassen briljerade SE J(RÅ) SE JV-14 SE JV-15 SE UCH Maliwick’s El Oh El och tilldelades både Excellent, CK och vann bästa hane för dagen. Bra Jobbat Rebecca Pettersson!

Dagens veteran hane var Starmaids Simply the best som också belönades med Excellent och CK, och bästa Veteran. Stor grattis till Inger Johansson.

Nu kommer vi till tikarna och dagens största klass med hela 5 tikar i juniorklassen som slutligen togs hem av Starmaids All Of Us med Excellent. Stort grattis till Inez och Bella & Ilze Ristborg, vi hoppas få följa er i ringarna i framtiden.

Så till öppenklassen som vanns av SE VCH Torienna’s Diana H med både Excellent och CK och vi säger grattis till Roger och Lotta Pålsson.

I jaktklassen var det 2 tikar och klassen vanns av J Snillabyggets Jasmine med Very Good.

I Championklassen visade SE J(KOMBI)CH SE UCH Simonaland Chinese Rose vad som krävs för att vara en Champion och vann sin klass med både excellent och CK och vann även dagens bästa tik! Återigen stort grattis till Rebecca Petterson.

Vi fick även sen en fin veterantik Torienna’s Aniara C som för dagen vann sin klass med ett excellent.

Vi fick även sen en härlig uppfödaregrupp från Starmaids, Inger Johansson som fick ett HP och bra kritik.

Slutligen så avslutades dagen med att kora BIR & BIM och dessa två togs hem av SE J(KOMBI)CH SE UCH Simonaland Chinese Rose och BIM SE J(RÅ) SE JV-14 SE JV-15 SE UCH Maliwick’s El Oh El starkt jobbat Rebecca och stort grattis!

Utställningen avslutades med sedvanligt lotteri.

Tusen tack till alla som hjälp till med denna utställning samt till alla ni som ställde ut! Hoppas vi ses nästa år igen!